GENMAICHA JAPONSKO
Kombinace zeleného čaje spolu s praženou rýží je typická japonská specialita. Zelený základ této směsi je tvořen prémiovou senchou z prefektury Kagošima, ležící na jížním cípu ostrova Kjúšú. Díky jemné chuti a nízkému obsahu kofeinu lze tento čaj pít doslova po celý den. Chuť je svěží a sladká s karamelovými tóny.
Kategorie: | ZELENÉ ČAJE |
---|
Příprava:
Na 1 litr vody použijte 4- 5 vrchovatých lžiček čaje. Zalijte vodou o teplotě 75 až 80 °C. Čaj louhujte 1- 3 minuty. Z tohoto čaje je možné připravit více nálevů.
Na přípravu tohoto čaje je ideální použít čajovou konvici se sítkem. Možno použít i french press.
Složení:
Zelený čaj, loupaná rýže (vše z organického pěstování)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář